Barnebokbad med Linde Hagerup

Et av årets høydepunkter på Sølvberget var da forfatter Linde Hagerup ble intervjuet av elever fra 5. trinn på Roaldsøy skole. Her kan dere se hele barnebokbadet.

Fikk møte favorittforfatteren

En bror for mye av Linde Hagerup var den boka som fikk flest stemmer på 3. - og 4. trinn i Sølvbergets lesekonkurranse Årets bok i vår. Vinnerklassen var 4. trinn (nå 5. trinn) på Roaldsøy skole, og som premie fikk de intervjue Linde Hagerup på scenen i Kinosal 1 under litteraturfestivalen Kapittel i september.

Barnebokbad 1
I forkant av intervjuet hadde hele klassen og lærer Aud Vatsvåg to arbeidsøkter sammen med barnebibliotekarer fra Sølvberget, der de jobbet fram gode spørsmål til forfatteren etter Barnebokbad-modellen utviklet av Vilde Kamfjord og Pål Brekke Indregaard. 

Emelin, Andrea og Sebastian var de tre heldige elevene som ble trukket ut til å intervjue Linde Hagerup på scenen, og det ble en stor opplevelse både for intervjuerne selv og de 300 elevene som hørte på! Barnebokbad 2
Lurer du på om Linde Hagerup selv syns hun er en god forfatter, eller om hun skal skrive flere bøker om Sara - hovedpersonen i En bror for mye? Se hele barnebokbadet her:

 

An unhandled exception has occurred, see browser dev tools for details. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙