Pedro Carmona-Alvarez: "Og været skiftet...": Sommerens yndlingsbok

Jeg spurte mine kollegaer om råd, da jeg skulle velge hvilken tittel som skulle være mitt aller første E-bok-lån.  Favoritten er utvilsomt Pedro Carmona-Alvarez' Og været skiftet og det ble sommer og så videre

Bjørn Kjetil Fredriksen fattet seg i korthet: "Mørk, lyrisk og fantastisk god". Øyvind Berekvam er helt enig "Anbefales til alle og særlig til dere som har barn (og et visst forhold til Bruce Springsteens musikk)."  Han har forøvrig skrivet om boka på bloggen sin.

Stekt og trist

Carolyn Fjeld fremhever det fine skildringa av far-datter-forholdet og forteller følgende om boka:  "Og været skiftet og det ble sommer og så videre er en fin liten bok om de store og vanskelige tingene i livet: sorg, savn, tap og kjærlighet, og også om musikkens livgivende kraft. Amerikaneren Johnny blir kjæreste med norske Kari. De gifter seg i New York (50-tallet), får barn, og lever lykkelig inntil den fatale ulykken skjer… Hvordan klare å leve videre?Boka har en fin miljøskildring og tidsbilde. En sterk og trist roman.

Prøv e-bøker du også

Jeg er fullstendig enig med mine kollegaer Og været skiftet... hører til blant de beste bøkene jeg har lest i år.  Uendelig trist, men vakkert, om det verst tenkelige:  å miste et barn.  Jeg leste "p-boka" allerede i vinter, så mine første e-boklån valgte jeg blant de andre tipsene deres.  Fra solstolen på hytta lastet jeg ned jeg et par kriminalromaner: Svik av Trude Teige og Merete Junkers Pumasommer.  Da fikk jeg noen timers spenning, samt god underholdning. E-bøker er jo genialt når man er på tur!


Kollega Mette Langeland har også laget en fin guide til eBokBib

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙