Videobutikkens død

FILM: Det har vært flere oppslag i mediene omkring videobutikkens død. Denne uken skrev forfatter John Erik Riley et nostalgisk innlegg i forbindelse med nedleggelsen av den siste Video Nova-butikken i Oslo, og i forrige måned kunne NRK Rogaland melde at vår lokale videogigant Video Corner legger ned (utleiedelen i det minste). 

Videobutikkene må på museum, hevdes det fra enkelte. Hvor skal jeg nå gå for å låne film, sier andre etter å ha stirret tomt på netflixutvalget. Svaret er biblå, selvfølgelig. Vi kan nok ikke hjelpe deg med suget etter trackingknappen, men med vår omfattende filmkatalog og stadig nyankomne titler kan vi kjapt fikse filmtips til deg. Koster ikke ei krone, man trenger bare det magiske bibliotekskortet. Lån en film på biblioteket og god helg!

Vi feirer blant annet den elskede/forhatte Lars Von Trier sin 60 årsdag i 1. etasje i morgen, 30. april.  Her finner du også de siste nyhetene som du kan sjekke i denne oversikten.

videobiblå2


videobiblå3
På faktaavdeling i  3 etasje er hovedsamlingen med et stort utvalg av klassikere og ferskere vare på både dvd og blu-ray. videobiblå

Ta gjerne med deg 1 meter med Hitchcock eller Truffaut. videobiblå5


videobiblå4
Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙