Hva leter du etter?

The Bevis Frond - Triptych

Triptych er en psykedelisk innertier! Nick Salomans enmannsprosjekt Bevis Frond lager psykedelisk musikk som ikke er utgått på dato. Med sitt tredje album Triptych overgår Nick sine inspirasjonskilder på en høyst personlig måte.

Han er råere og mer melodisk enn noen annet psykedelisk band og har i tillegg mengder med humor i det han gjør.

Liker du Pink Floyd, Jimi Hendrix , Byrds og Britisk folk er dette absolutt noe for deg.

Nick Saloman er en langhåret gitarist med hundrevis av effektpedaler som gjør det meste selv fra sin lydisolerte kjeller. Hans mor er derimot med og synger på "Hey Joe" og datteren på fire år trommer på plastkopper og synger på "Debbie's new song for drums", utrolig sjarmerende og versjonen av "Hey Joe" er helt rå.

"Tangerine Infringement Beak" er en 20 minutter lang sak med nedstrippa rock'n roll feedback og keyboard soloer. Platens første sang "Into the Cryptic Mist" er melankolsk og melodiøs i god Syd Barrett stil. Den tredje låten "Lights are Changing" med tolvstrenget gitar har en Byrds hånd over seg.

Nick Saloman er utrolig produktiv og har alltid mengder av låter som blir vraket til sine albumutgivelser, dette medfører at at platene han slipper alltid kommer når de klare og det vil si proppfulle med gode låter. Han har sitt eget plateselskap Woronzow der platene blir gitt ut i tillegg til at han er med på gi ut den utmerkede undergrunns fanzinen Ptolemaic Terrascope.

Liker du denne Bevis Frond platen går du videre til den doble "New River Head".

"I'm probably the only person who really and truly doesn't care. The whole
 point is so that I never have to work again. I want to have a nice life."
- Nick Saloman

Mer av The Bevis Frond finner du her:

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙