Hva leter du etter?
Fra forsiden av boka Tilbake på øya

Feelgood dameromaner til sommerferien

Disse bøkene er perfekte for sommeren!

Det som går igjen i en del av disse bøkene er en ung karrierekvinne som av ulike grunner må bryte opp og reise til et lite sted.

Der møter hun litt motstand, og møter gjerne en mann hun ikke burde falle for.

Og så blir det en forrykende kjærlighetshistorie, en finne seg selv-historie, og man faller pladask for livet på landet.

Perfekt for sommeren!

Bare litt til – Simona Ahrnstedt

Dette er romantisk feel good. Jeg elsket karakterene, humoren og kjærlighetshistorien.

Stella har akkurat mistet både jobben, leiligheten og mannen. For å finne ut hva hun skal gjøre reiser til sin barndoms feriested som hun har arvet. Men det er mer falleferdig enn hun husket. Naboen er bonde, alenefar, kjekk og irriterende handy. Det er duket for intriger, konflikter og romanse.

Bare litt til av Simona Ahrnstedt forside

Floras cafe – Jenny Colgan

Flora jobber i et advokatbyrå i London, og blir bedt om å hjelpe til med en sak som angår vindmøller utenfor øya hun kommer fra. Hun skal jobbe sammen med den kjekke, tause, mystiske sjefen som hun har vært betatt av siden hun begynte i jobben. Hun gruer seg til å komme tilbake til det lille øysamfunnet hun forlot etter at moren døde. Men turen blir starten på noe nytt og spennende. Dette er fantastisk virkelighetsflukt. Masse drama og kjærlighet, fortalt med humor og varme.

Og hvis du liker å lese om menneskene på denne lille øya, kan du fortsette med «Den endeløse stranden», «Jul på øya» og snart; Bryllup på øya!

Velkommen til Floras kafé av Jenny Colgan forside

En kveld på øya av Josie Silver

Cleo reiser til en irsk øy for å feire 30årsdagen sin alene, og skrive en artikkel til magasinet hun jobber i. Ved en feiltakelse er hytta dobbeltbooket, og hun må dele den med Mack, en amerikansk fotograf. Ingen av dem er fornbøyd med denne løsningen. Begge har gode grunner til å ønske å være alene med tankene sine en stund. Men sakte blir de bedre kjent, og det er duket for intriger.

En kveld på øya av Josie Silver forside

Tilbake på øya av Libby Page

Dette er en hjertevarm fortelling som fikk meg til å ville flytte til en øy med et lite lokalsamfunn som står sammen i tykt og tynt.

Lorna kommer til øya for første gang på 20 år. Kommer broren til å ville snakke med henne?

I annenhvert kapittel forteller Lorna og Alice om livene sine. Vi blir kjent med deres gleder og bekymringer, tenåringsdøtre, yoga-gruppen, den lokale puben, og den mystiske ensomme Mallachy.

Det er en bok du kan leve deg inn i, og drømme deg bort. Stemningen minner om serien Virgin River. En annen readalike er selvfølgelig Floras cafe av Jenny Colgan.

Tilbake på øya av Libby Page forside
Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙