Hva leter du etter?
Åsmund Ådnøy, Thale Dobbert og Tomas Gustafsson holder boka Gift

Les Gift med oss

I høst leser vi Alexander Kiellands klassiker Gift i Sølvbergets podcast, og deler den ut til alle som vil ha. Les boka med oss!

Neste år er det 175 år siden Stavangers største forfatter, Alexander Kielland, ble født. Kiellandsenteret på Sølvberget lader opp til jubileet med å utgi flere av bøkene hans i modernisert form.

Gift lest med dagens briller

Gift (1883) er en av Kiellands mest leste og likte bøker, og mange har hørt om både "flere byer i Belgia" og lille Marius. Men hva står egentlig på boksidene? Hvordan oppleves boka for oss som leser den i dag?

Det skal vi finne ut i Sølvbergets podcast. Vi leser den moderniserte utgaven kapittel for kapittel, uke for uke, og snakker om det vi har lest siden sist.

Kom og få gratis bok!

Har du lyst å lese sammen med oss? Du får din egen splitter nye Gift-bok i første etasje på Sølvberget (Befinner du deg et annet sted, kan vi sende den til deg. Kontakt oss på podcast@solvberget.no, så får du bok i posten.)

Vi leser Gift fra september til november 2023, hvor vi snakker om to kapitler i hver episode. Vi vil mer enn gjerne høre dine meninger om det du leser! Send dem til podcast@solvberget.no.

Sølvbergets podcast finner du der du lytter til podcaster, og du kan høre den i Soundcloud.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙