Kapittel for barn og unge

Bokmerke og Demo er barn og ungdoms eget program under Kapittel.

Bokmerke byr på åpne familiearrangementer i helgen og program for inviterte skoleklasser og barnehager i ukedagene.

I helgen blir det både konsert, lesestund og romfartseventyr fra virkeligheten. Forfatter Rebecca Wexelsen kommer for å fortelle fra boka Mormor til salgs . Bli med en tur ut i verdensrommet i multimedieshowet sammen med science fiction-forfatter Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard. Både på Sølvberget og på Tungenes fyr inviterer vi til konserten Papillon med Jørn Erik Ahlsen Alkanger og Sarah Camille.

Les mer og bestill billetter i kalenderen under.

Bokmerke for elever i grunnskolen

Under Kapittel får skoleklasser i grunnskolen møte helter som bryter opp fra hverdagen sin for å legge ut på eventyr, boka om fotballproffene Ada og Andrine Hegerberg og deres store gjennombrudd, historier om hvordan bruddstykkene av en dramatisk fortid må bearbeides og om å være barn midt i et samlivsbrudd. Det blir også eventyrlige mysterier, vennskap, livsglede, skating og ungdomstid, jakt og natur. Og igjen kan vi invitere til barnebokbad, både på Sølvberget og på skjerm i Stavangerskolenes klasserom.

Programoversikt hver dag i kalenderen under.

Demo for elever i videregående

Med festivaltemaet Brudd som omdreiningspunkt tematiseres i år Skeivt kulturår, mental helse og kjærlighetssorg, med flotte folk på scenen som kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, forfatter Alexander Kielland Krag, psykolog Maria Østhassel og influenser Victoria Skau.

An unhandled exception has occurred, see browser dev tools for details. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙