Hva leter du etter?
Familier i kinosalen

Kapittel for barn og unge

Bokmerke og Demo er barn og ungdoms eget program under Kapittel.

Bokmerke byr på åpne familiearrangementer i helgen og program for inviterte skoleklasser og barnehager i ukedagene.

I Kapittelhelgen 2022 kom forfatter Rebecca Wexelsen for å fortelle fra boka Mormor til salgs . Vi ble med ut i verdensrommet med science fiction-forfatter Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard. Både på Sølvberget og på Tungenes fyr inviterte vi til konserten Papillon med Sarah Camille og Jørn Erik Ahlsen Alkanger.

Bokmerke for elever i grunnskolen

Under Kapittel fikk skoleklasser i grunnskolen møte helter som bryter opp fra hverdagen sin for å legge ut på eventyr, boka om fotballproffene Ada og Andrine Hegerberg og deres store gjennombrudd, historier om hvordan bruddstykkene av en dramatisk fortid må bearbeides og om å være barn midt i et samlivsbrudd. Det ble også eventyrlige mysterier, vennskap, livsglede, skating og ungdomstid, jakt og natur. Og igjen kunne vi invitere til barnebokbad, både på Sølvberget og på skjerm i Stavanger-skolenes klasserom.

Barnebokbad med Agnar Lirhus på Kapittel22

Demo for elever i videregående

Med festivaltemaet Brudd som omdreiningspunkt tematiserte vi i år Skeivt kulturår, mental helse og kjærlighetssorg, med flotte folk på scenen som kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, forfatter Alexander Kielland Krag, psykolog Maria Østhassel og influenser Victoria Skau.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙