Hva leter du etter?
Familier i kinosalen på Sølvberget.

Kapittel for barn og ungdom

I festivalhelga har vi program for barnefamilier og i ukedagene for inviterte skoleklasser og barnehager.

Temaet for årets Kapittel er Håp, og i programmet for skoler og barnehager stråler håpet på mange vis. Vi møter håpet i både superhelter og hverdagshelter som tør å være annerledes, og vi får høre om fremtiden til Norges oljeeventyr i boka Må vi slutte med olje?.

Musikken blir en kilde til håp i oppvekstfortellingene Blokk til blokk og Jenny Fender. Årets program byr også på morsomme historier om ord vi bruker hver dag, eventyret om Kvitebjørn i ny drakt, musikalsk skyggepoesi og magiske eventyr om kryptozoologi.

Lørdag 23. og søndag 24. september

I helgeprogrammet for familier blir det både drømmer om dansing og fotballhåp, bokmerkeverksted og vi får møte skaperne av årets «Hele Rogaland leser»-bok, Vaffelfisken, der reven og grisungen gjør alt de kan for å få dammens mest smakfulle fisk på kroken.

Bokmerkeverksted
I samarbeid med Kapittelfestivalen inviterer IDDIS til barneverksted hvor barna kan lage sitt eget bokmerke. Passer for barn fra 5 år.

Mieko danser
Forfatter Mariko Miyata-Jancey leser, spiller ut og danser historien fra boka, og du kan også bli med og danse! Passer for barn fra 3 år.

Vaffelfisken
Vaffelfisken er årets "Hele Rogaland leser"-bok! Reven og den retthalede grisungen skal på fisketur og aller helst vil de få en vaffelfisk. Forfatter Bjørn F. Rørvik leser, og du kan ta med deg en gratis bok hjem.

Haaland og fotballdrømmen
Ørjan Zazzera Johansen frå Bryne er forfattar og fotballgal. Han har skrive fire fotballbøker, mellom anna Historia om Erling Braut Haaland. Passer for barn fra 6 år.

Velkommen til festival, både store og små!

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙