Hva leter du etter?
Foto av bord med lys og blomster i Kiellands kafé

Kiellands kafé

Velkommen til Kiellands kafé, hvor god mat og inkludering møtes. Kaféen ligger i 4. etasje på Sølvberget i hjertet av Stavanger og har åpent mandag til fredag fra klokken 10.00 -15.00. På sikt vil kaféen også ha åpent på lørdager.

Kiellands kafé er en del av Attende Allservice gruppen, som jobber for å skape et arbeidsliv med plass og muligheter for alle.

Kaféens konsept går utover det vanlige. I tillegg til å skape en god opplevelse for gjester, gis det en viktig mulighet til arbeidstrening og mestring for enkeltpersoner.


Oppkalt etter forfatteren

Kiellands kafé er oppkalt etter forfatter Alexander Kielland. Han var en forkjemper for sosiale spørsmål og rettferdighet, verdier som bæres videre i kaféens drift.

Kaféen er samlokalisert med Kiellandsenteret som ligger i 4. etasje på Sølvberget. Her kan du lære mer om forfatteren og låne bøker som han har skrevet.


Meny og utvalg

Kiellands kafé serverer kortreist og smakfull mat, laget med ekte arbeidsglede. Kaféen har et bredt utvalg av påsmurt, salater, bakverk, frukt og tilbyr vegetariske og glutenfrie alternativer.

Kos deg med en god kopp kaffe eller te fra Newby og et friskt utvalg drikke fra Safteriet og Buhagen.

​Kiellands kafé er stolte over å kunne tilby produkter laget med ekte arbeidsglede fra egen produksjon hos Attende, samt nydelig Fjorden sjokolade som er produsert i Hafrsfjord, Stavanger.

​Kjøp en Kielland-kaffekopp og få god pris på påfyll av kaffe.

Kiellands kafé tilbyr også et bredt utvalg av møtemat som du kan bestille her: https://www.attende.no/kiellandskafe eller direkte i kaféen.

Byens beste takterasse

Når solen skinner, kan du også besøke en av byens beste takterrasser og nyte en enestående utsikt over byen.

Kiellands kafé har åpent hverdager og etter hvert vil kaféen også ha åpent på lørdager.

Åpningstider: mandag-fredag kl. 10.00-15.00.

Følg Kiellands kafé i sosiale medier:

https://www.instagram.com/kiellandskafe/

https://www.facebook.com/Kiellandskafe/

Les mer om Attendes virksomhet og visjoner her:

https://attende.no

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙