Hva leter du etter?
The Derailers plate Jackpot

The Derailers - Jackpot

 Howdy, folks!

Til alle dere tilhengere av genuin honky tonk country, gjør dere klare for litt ”rump-thumpin', shindiggin', hullaballooin' hoe-down”

The Derailers er arveprinsene av positiv upbeat country som kunne ha gjort kong Buck av Bakersfield rangen stridig.

Dette rødglødende og dampende toget har forlatt skinnene for godt med sine 250 energiske spillejobber i året. Har selv opplevd disse gutta live på bygda, og jeg kan love deg at når til og med bibliotekaren setter bootsene på dansegulvet, så er det musikk som rocker.

Denne platen har en spontan live-følelse som produsenten Dave Alvin (The Blasters) har klart å formidle på en superb måte. Rytmeseksjonen har skiftet fra plate til plate men barndomskammeratene Tony Villanueva og Brian Hofeldt har holdt bandet gående. På denne platen plukker Vic Gerard stødig på bassen og Lisa Pankratz holder takten bakerst på trommene.

Jackpot inneholder alt det du kan be om fra den tårefylte breakin up sangen Vision to dream on, til den drivende country rockeren Jackpot som er platens tittelkutt og handler om han som gjør det stort i kjærlighetens lotteri.
Swan song er en sang om konfliktfylt kjærlighet med tekstrader som "I punched a hole in the wall beside our bed - misguided passion that was aiming for your head" Huff!

Bandet er pop, det er rock og det er definitivt country. I'm your man er en låt som har et snev av The Fab Four og kanskje et Bakerpool/Liversfield sound om noe slikt finnes. Gitarene og sangprestasjonene er utsøkte Jackpot er rett og slett en forbannet bra plate, Punktum.

Lån på Sølvberget

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙