Portrett av forfatter Colleen Hoover

Liker du Colleen Hoover?

Likte du "Det ender med oss" av Colleen Hoover? Her er det flere bøker for deg.

Den gylne tigeren av Hanne Eik


Julie lever med sin ektemann i Singapore. Hans utenomekteskapelige eskapader får ryktene til å gå i omgangskretsen. Når håpløsheten blir for stor, drives Julie ut i omgivelser og blant mennesker hun ellers aldri ville kommet i kontakt med. Midt i en ugjennomtrengelig jungel kan det være vanskelig å finne veien tilbake til seg selv, men hjelpen kan komme fra der en minst venter det. Hanne Eik har bakgrunn som biolog, og hun har bodd i Singapore.

Skrevet i stjernene av Minnie Darke


Iblant trenger skjebnen en liten dytt i riktig retning. Det kan være tilfeldig at barndomskjærestene Justine (skeptisk skytte) og Nick (vannmann og sterkt troende) støter på hverandre igjen som voksne. Eller det kan være skrevet i stjernene. For Justine virker det i alle fall som om et livsendrende kjærlighetsforhold er uunngåelig. Etter hvert forstår hun at Nick er en ivrig horoskopleser som tar beslutninger basert på astrologi, nærmere bestemt horoskopet i magasinet Alexandria Park Star. Hun bestemmer seg for å ta horoskopet - og dermed skjebnen - i egne hender.

Nå som jeg har funnet deg av Ciara Geraghty


Drosjesjåføren Vinnie vet at tenåringsdatteren stadig havner i trøbbel og at den sju år gammel sønnen fremdeles tisser i sengen om natten. Hva han ikke vet, er hvor kona hans er, eller hvordan han vil fungere som alenefar. Ellen vet hvor mye det koster å ta taxi til fysioterapeuten og kirkegården. Hun vet at hun aldri kommer til å sette seg bak et ratt igjen etter ulykken. Hva Ellen ikke vet, er hvordan hun skal komme seg videre. Hun vet heller ingenting om Vinnie, som hver uke kjører henne til fysioterapi. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandres liv. .

Synet av deg av Holly Miller


Callie jobber på kafeen til en venninne, mens hun funderer på hva hun vil gjøre med livet sitt. Joel har bestemt seg for å aldri la seg binde til noen, men da han møter Callie blir han revet med av egne følelser. Møtet mellom dem blir starten på en fantastisk tid sammen, men Joel bærer på en hemmelighet. Selv om historien bare så vidt har begynt, vet han allerede hvor den vil ende.

To sekunder før mirakelet av Agnès Ledig


Alenemoren Julie har sluttet å tro på eventyr. Hun sliter med å få endene til å møtes med lønnen hun får fra jobben i en matbutikk og føler seg ganske alene i verden. En dag får hun en ny kunde, den godt voksne og svært generøse Paul. Han inviterer Julie og sønnen Ludovic med på ferie ved sjøen i Bretagne. Med på turen er også Pauls sønn Jérôme, som prøver å stable livet sitt på beina etter en personlig tragedie. Sammen prøver de å finne veien videre. Da lykken endelig ser ut til å snu for Julie, rammes Ludovic av en forferdelig ulykke.

Den ene pluss en av Jojo Moyes


Jess Thomas er alenemor med to barn og to jobber. Hun gjør så godt hun kan dag etter dag, men det er vanskelig på egenhånd. Datteren Tanzie er flink med tall, men uten hjelp vil hun aldri få sjansen til å utnytte talentet sitt. Stesønnen Nicky sliter på sin side med å takle hverdagen som mobbeoffer. Jess føler at de holder på å gå under. Men en dag kommer en fremmed mann ved navn Ed Nicholls inn i livet til familien. Ed er en mann med et kaotisk liv, og med en usikker fremtid. Men det han har nok av er tid.

En liste for livet av Lori Nelson Spielman


Da Brett var tenåring satte hun opp en liste over mål hun ville oppnå i livet, som: «lære fransk, skaffe hund, finne kjærligheten, hjelpe fattige, få barn osv». Nå er hun 34 år og har tilsynelatende alt: en god jobb i familiefirmaet og en stor leilighet hvor hun bor sammen med kjæresten. Listen har hun fullstendig glemt. Men når moren dør, blir Bretts verden snudd på hodet. Istedenfor å bli utpekt som ny direktør forfirmaet, har moren laget en klausul itestamentet. Brett må fullføre alle punktene på livslisten før hun får arven sin.

Kjæreste Emmie av Lia Louis


Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det. Så når hun blir bedt om å være forloveren i bryllupet hans faller verdenen hennes plutselig sammen. Oppdraget som motvillig forlover tvinger etter hvert Emmie til å ta et oppgjør med sin egen fortid, følelser og hemmeligheter, og den rollen hun nå spiller i sitt eget liv. Men hva er det hun egentlig vil?

En italiensk affære av Lucy Diamond


Tre engelske kvinner møtes på et italienskkurs. Anna leter etter sin ukjente far, kanskje finner hun ham i Italia? Catherines mann har forlatt henne og barna for en annen kvinne. Sophie er læreren på kurset. Hun ville mye heller vært tilbake i Sorrento enn å bo hjemme hos foreldrene sine. Mens kvinnene blir stadig bedre i italiensk, knytter de også nære vennskap. Det oppstår romantiske forbindelser i klassen. Livet tar noen uventede omveier og det kommer

en tid for å si jeg elsker deg - ikke bare på italiensk.

Rachel er tilbake av Marian Keyes


Langt tilbake på nittitallet var livet til Rachel Mess et kaos. Men et opphold på rehabilitering forandret alt. Livet ble raskt veldig mye bedre. Og nå har Rachel kjærlighet, familie og en fantastisk jobb som rådgiver for rusavhengige. Hun liker til og med hagearbeid. Hennes eneste dårlige vane er en forkjærlighet for dyre personlige trenere. Men når en mann hun en gang elsket dukker opp, begynner ting å vakle. Rachel trodde at hun hadde slått seg til ro. For alltid. Er hun i ferd med å finne ut, at uansett alder, så kan alt forandre seg?

Mitt livs store kjærlighet av Rosie Walsh


Emma møter Leo i en begravelse, og blir hodestups forelsket. Syv år senere er livet perfekt. De er gift, har en liten datter og Emma har blitt en anerkjent marinbiolog. Leo ble adoptert som liten, og har aldri følt at han helt hører til noe sted. Endelig har han sin egen herlige lille familie. Men Emma har hemmeligheter hun aldri har fortalt. Faktisk heter hun ikke en gang Emma. Nå må hun overbevise Leo om at hun fortsatt er kvinnen han elsker, selv om hun ikke er den han trodde. Men først må hun fortelle ham om sitt livs store kjærlighet.

Den lille bokhandelen på hjørnet av Jenny Colgan


Nina savner den gamle jobben noe veldig. Å arbeide med mennesker, hilse på de faste brukerne, sørge for at alle får bøkene som dekker deres behov. Så får hun en idé om en ny forretning, å drive en bitteliten bokhandelbuss oppe på det skotske høylandet. Ingen datamaskiner. Mangel på varer og det ene og det andre. Ute i timesvis i kulden, å kjøre med bare en liten bestand av bøker. Nina vet at hun må vinne lokalbefolkningens tillit.

Agnes i senga av Heidi Linde


Agnes lukker øynene og ser for seg begravelsen sin. Den fullsatte kirka, den hvite kista nesten skjult underoverdådige kranser, blomstene som strekker seg hele veien nedover midtgangen, den lille trykksaken med et fordelaktig fotografi av henne selv på forsiden; smilende og livsglad, et hjerteskjærende gjensyn med dette unge mennesket som så meningsløst skulle bli revet bort. Man kan dø av sorg, også, tenker Agnes, det har hun lest et sted. Agnes er 32 år, hun er blitt forlatt av kjæresten og flytter inn i farens leilighet. Her er hennes liv.

Blomsterårene av Erica James


Da Sophia kom til Ashcombe for første gang synes hun det var det vakreste stedet hun hadde sett. Et rosa landsbyhus. Det var et også perfekt sted å gjemme seg bort fra tragedien som ødela barndommen hennes. Som voksen bor Sophia fortsatt på Ashcombe, og jobber med å restaurere gamle bøker. Når hun en dag finner en notatbok skjult i en gammel bibel, forstår hun at noen har gjort en stor innsats for å skjule en hemmelig historie. Og Sophia blir selv dratt inn i en hjerteskjærende kjærlighetshistorie fra krigens dager.

An unhandled exception has occurred, see browser dev tools for details. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙