Hva leter du etter?

Takk til alle som deltok på NBBK 2015

Hjertelig takk til alle gjester og deltakere som sørget for å gjøre Nordisk barnebokkonferanse 2015 til en fest!

Nordisk barnebokkonferanse gikk av stabelen på Sølvberget 2. - 4. februar 2015, og vi håper alle som var med reiste hjem med kofferten full av inspirasjon til å fortsette å videreutvikle litteratur for barn og unge i Norden. Det var en stor opplevelse for oss som arrangører å se over 350 fagkolleger fra hele Norden ta i bruk biblioteket vårt, og overvære så mange spennende forfatter- og illustratørmøter og faglige samtaler.

Tema for konferansen var«Undergang - eller overgang?». Bakgrunnen var den stadig økende mengden dystopier innen ungdomslitteratur i Norden. Temaet spilte også på den digitale utviklingen og dens betydning for boka, bransjen og bibliotekets framtid. Vi tillater oss å oppsummere problemstillingene som ble diskutert med Nasjonalbibliotekar Aslak Sira Myhres ord: Barne- og ungdomslitteraturen i Norden har aldri stått sterkere enn den gjør i dag!

Hjemme igjen etter to flotte og innholdsrike dager på Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger. #nbbk2015https://twitter.com/hashtag/nbbk2015?src=hash">#nbbk2015> #sølvberget

— Trine Pedersen (@pedtri) February 4, 2015

#NBBK2015 i media:

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙