Hva leter du etter?
Tore Renberg og Frank Tønnesen. Foto: Signe Urdal og André Løyning

Bursdagsfest for Tore og Tønes på Kapittel

Tore Renberg og Frank Tønnesen runder begge 50 år i år. Velkommen til storstilt bursdagsfeiring på Kapittel!

«Eg blei inviterd i någe di kalle for spleiselag. Me e ikkje vande med det i min familie» synger Tønes på sin siste plate "Thilda Bøes legat".

Vi lover at det ikke blir spleiselag når Kapittel inviterer til bursdagsfest for to av våre mest folkekjære forfattere og artister, nemlig Tore Renberg og Frank Tønnesen. De runder begge 50 år i år, og vi har ikke tenkt å la begivenheten gå stille forbi!

Tore & Tønes 50 år

Siden debutene på midten av 90-tallet har Renberg og Tønnesen til sammen produsert en ikke ubetydelig del av vår felles litterære og musikalske kulturarv, og vunnet en rekke priser. De to scenevante fyrene har opptrådd sammen flere ganger tidligere, og i 2014 skrev Tønes sangen Indianare til Renbergs bok Angrep fra alle kanter. Samme år turnerte de sammen med Karl Ove Knausgård.

Bursdagsfeiringen på Kapittel vil romme scenedrøs med jubilantene, høytlesing, musikalske innslag og en god del fjas. Kveldens gjestemusikere er Anne Lise Frøkedal og Anders Brunvær Hauge, og kanskje dukker det også opp noen flere gjester underveis? Programleder Kari Slaatsveen vil lose oss trygt gjennom kvelden.

Vi har hørt rykter om at Hillevåg-gjengen kommer. Kommer du?

Foto: André Løyning.

Kjøp billetter til Tore & Tønes 50 år

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙