Hva leter du etter?
Narnia - bilde fra forestillingen på Rogaland Teater

Gå gjennom det magiske Narnia-skapet

Rogaland Teater, Sølvberget og Stavanger Sentrum gir denne høsten alle barn i regionen muligheten til å åpne klesskapet, gå gjennom det og klyve inn på den andre siden.

13. oktober kan du teste det magiske klesskapet på Barnebiblå i 2. etasje på Sølvberget. Klesskapet står der frem til 30. november.

Tegnekonkurranse

På biblioteket finner du alle de spennende bøkene i Narnia universet, og dersom du er med i tegnekonkurransen får du en magisk blyant som kan plantes og bli til en blomst! Hva med å tegne jordkloden? Magiske og fantastiske skapninger eller modige barn som kjemper for å befri Narnia fra den Hvite Heksas onde makt?

Tegninger leveres i skranken på Sølvberget frem til 25. november. Alle som leverer tegning får en magisk blyant. Vi trekker ut to heldige vinnere 1. desember som får familiebillett (2 voksne og 2 barn) til forestillingen Narnia på Rogaland teater.

Husk navn og telefonnummer/e-mail når du leverer inn din tegning.

Millioner har lest Narnia-bøkene

For over 70 år siden skapte C.S. Lewis et univers fylt av spenning, fantasi og magi. Han kalte det Narnia, og siden den gang har millioner av lesere over hele verden funnet veien dit gjennom de sju bøkene, som er blitt en av barnelitteraturens store klassikere.

Se Narnia på Rogaland teater

I høst ser Narnia scenens lys og 48 medvirkende fra Barne- og ungdomsteatret inviterer deg til en fortryllende og spennende forestilling! Forestillingen spilles fra 14. oktober - 31. desember. Billetter til forestillingen finner du her.


Velkommen til Narnia – på den andre siden av klesskapet!

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙