Hva leter du etter?
 Helene Espedal-Selvåg og Kristin Velle-George: Landskaping. Utstilling i Sølvberget galleri

Landskaping: Helene Espedal-Selvåg og Kristin Velle-George

30. januar - 30. april 2021.

Et samarbeidsprosjekt med utgangspunkt i naturen.
Landskaping var et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerne Helene Espedal-Selvåg og Kristin Velle-George. Begge er opptatt av krefter i naturen, men fra ulike perspektiv. Med utgangspunkt i materiale fra naturen, har de utformet utstillingen med tegning, skulptur og video.

Dette er blitt til stedsspesifikke og sanselige arbeider der deres visuelle språk og innhold overlappes og danner nye uttrykk. Tilstanden “å være til stede” er essensielt i arbeidsprosessen og reflekterer også temaet for utstillingen.

Kunstnerene vil takke Stavanger Kommune og KiNs Regionale prosjektmidler for visuell kunst for økonomisk støtte til utstillingen. Vi takker også Torild Wardenær som bidrar i trykksaken vår med tre dikt fra Mens Higgsbosonet gnager, H. Aschehoug &Co. (W. Nygaard) Oslo, 2011. Trykksaken er laget med støtte fra Stavanger Kommune. Takk til Kristian Velle for produksjonshjelp og Selvåg Gartneri for utlån av vekstlys og drivhusplass for plantene. Vi takker hele team Sølvberget; Bjørn Kallevig for tilrettelegging i galleriet, Asbjørn Goa for digital ekspertise, Anne Klovning for kreativ formidling og Aud Vikør for grafisk design av plakat og banner. Og ikke minst en stor takk til koordinator for kunst og bibliotek, Sesella Knutsvik og gallerileder Hildegunn Birkeland. Vi er dypt takknemlige, alt blir bra til slutt.

Les Trond Borgens anmeldelse av utstilligen i Stavanger Aftenblad.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙