Bilde av Kari Slaatsveen

Kari Slaatsveen

Kari Slaatsveen er utdannet journalist og har vært tilknyttet NRK radio fra 1989-2017. Hun har skapt en rekke radioprogram, og deltok som rød politiker i satireprogrammet Løvebakken på NRK 1. Hun programledet serien Mellom smerte og nytelse, deltok i 20 spørsmål gjennom flere sesonger og har programledet Reiseradioen flere somre.

I 2017 sa hun opp i NRK og startet sitt eget selskap. Hun har laget en rekke podkast-serier for oppdragsgivere som Fabel, Morgenbladet, Nationaltheatret, Teater Innlandet mfl. Hun debuterte som forfatter med boka Kvinnen som ble saget i to (Gloria 2018).

Hun har i mange år skrevet og fremført forestillinger sammen med Ingrid Bjørnov, enten sammen med KORK under ledelse av Christian Eggen, eller bare Ingrid og Kari i juleforestillingen Julesanatoriet, som også vises i opptak på NRK 1. Hun har også skrevet konsertforestillinger sammen med komponist Christian Eggen. Kari er dessuten en av flere lydfortellere som lager audioguidene for det nye Nasjonalmuseet, og hun skriver manus til et musikkteater for barn, i samarbeid med Martin Hagfors.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙