Hva leter du etter?
Kjell Pahr Iversen, jublieumsutstilling Sølvberget galleri 2017

Kjell Pahr Iversen. Jublieumsutstilling

10. juni - 3. september 2017

I desember 2017 fylte Kjell Pahr-Iversen 80 år. 10. juni - 20. august markerte Sølvberget galleri den anerkjente samtidskunstnerens jubileum med sommerutstilling.

- Kjell Pahr-Iversen sin jubileumsutstilling i Sølvberget galleri er veldig godt besøkt og vi merker stor interesse omkring utstillingen også fra publikum fra andre deler av landet. Det er derfor med glede vi nå kan meddele at vi har fått mulighet til å forlenge visningsperiode av utstillingen med to uker, sa gallerileder Hildegunn Birkeland.

Kjell Pahr-Iversen er utdannet ved Kunst- og håndverkskolen i Bergen og ved Kunstakademiet i København. Pahr-Iversen har hatt en rekke separatutstillinger i Norge siden 1966, og har stilt ut i metropoler som Paris og New York. Store institusjoner som Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Bergen kunstmuseum, Stavanger kunstmuseum, Norsk Kulturråd, Oslo kommunes kunstsamlingene, Stenersenmuseet, Konstmuseet Eskildstuna og Århus kommunale Kunstsamling har kjøpt inn verk av kunstneren.

Sølvberget galleri har samarbeidet med Kjell Pahr-Iversen med to utstillinger tidligere, sist i forbindelse med Kiellandjubileet i 1999.

- Kjell Pahr-Iversen er en sentral, vital og aktiv samtidskunstner som betyr mye for Stavanger. Det er naturlig at Sølvberget galleri er med og markerer hans jubileum, sier Hildegunn Birkeland. Kunstnerens jubileum skal markeres med flere aktiviteter i Sølvberget i løpet av året.

Kjell Pahr-Iversens hjemmeside

Foto: Marie Von Krogh

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙