Hva leter du etter?
Morten Gjersum, Frida Gloppen, Kjartan Salvesen, Cecilie Christ og Roar Houen utenfor Sølvberget

Lån en opplevelse

Nå kan du bruke bibliotekkortet til å skaffe deg billetter til Viking og Oilers-kamper, Stavanger Symfoniorkesters konserter og konsertene på Tou.

Sølvberget har et begrenset antall gratisbilletter til arrangementene hos tre av byens store kulturaktører. Les detaljene her.

- Vi håper at dette kan få folk til å komme til Tou som ikke går på konsertene våre til vanlig, de som er i tvil om de skal gå, og de som ikke har råd, sier musikkansvarlig Morten Gjersum på Tou.

- Jeg håper at dette kan få "hvermansen" til å gå Viking-kamp. Stavanger er en by med mange tilflyttere og et stort studentmiljø. Dessuten er det mange som ikke har råd å gå på kamp, sier Vikings leder for privatmarked, Frida L. Gloppen.

Hun er glad for at både Tou og symfoniorkesteret er med på laget.

- Dette er en fin måte å få vist fram hva man kan gjøre i Stavanger. Jeg håper enda flere aktører blir med, sier hun.

Kommunikasjonssjef Cecilie Christ i Stavanger Symfoniorkester:

- Det handler om å gjøre tilbudet vårt tilgjengelig for alle, så dette er god timing. Sølvberget er et sted med stort besøk og lav terskel, og når billettene blir tilgjengelige her, håper jeg flere vil teste oss ut, sier hun.

- Vi er veldig glade for å få i stand dette tilbudet og håper at vi kan tilby våre brukere nye gode opplevelser i byen. Vi tror at vi kan nå flere brukere gjennom våre kanaler, sier bibliotek- og kulturhussjef Anne Torill Stensberg.

Kontaktperson på Sølvberget: Avdelingsleder Roar Houen, tlf. 915 53 451.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙