Hva leter du etter?

#lesesammen: Syndere i sommersol

Sigurd Hoels Syndere i sommersol lest og samtidig kommentert på Twitter.

Her er opplegget: Sølvberget har i 2016 en serie arrangementer som heter Litteraturlørdag. Der går vi gjennom norsk litteraturhistorie i store sprang, fra 1866 til i 2016. Neste bolk handler om årene 1926-1946.

Til Litteraturlørdag 21. mai skal jeg lese Syndere i sommersol av Sigurd Hoel. Janneken Øverland, litteraturhistoriker og tidligere redaktør i Gyldendal, kommer til Sølvberget for å snakke om mellomkrigstiden i norsk litteratur, hvor navn som Inger Hagerup, Tarjei Vesaas, Cora Sandel, Nordahl Grieg og Halldis Moren Vesaas står sentralt.

Til hver av lørdagene i arrangementsserien har Sølvbergets ansatte lest bøker fra den aktuelle perioden. Jeg kunne lest Syndere i sommersol og skrevet en artikkel etterpå. I stedet kommer jeg til å poste inntrykk på Twitter fortløpende etter hvert som jeg leser den. Tweetene limer jeg inn i denne nettsaken. Jeg begynner å lese (og twitre) fredag 29. april.

Vil du lese boken samtidig med meg og diskutere underveis? Svar på tweetene mine, eller skriv dine egne, tagg det med #lesesammen, så havner det i denne nettsaken. Ok?

Lån Syndere i sommersol:

God bok! Jeg begynner som sagt å lese 29. april, og tweetene kommer fortløpende inn her underveis.

#lesesammen-tweets

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙