Hva leter du etter?
Rebekka Hennum og Anette Worum inne på nye Madla bibliotek

Madla bibliotek fornyes!

Madla bibliotek fornyes og stenger fra 7. juni. Velkommen til et nytt og spennende bibliotek 5. oktober 2023!

Sammen med Amfi Madla pusser Sølvberget opp biblioteket på Madla. Madla bibliotek skal bli totalt fornyet. 

- Ombyggingen skulle egentlig starte høsten 2021, men pandemien gjorde at prosjektet ble utsatt. 7. juni stenger vi dørene og åpner først 5. oktober 2023. Nå gleder vi oss, sier Rebekka Hennum, koordinator for Madla bibliotek.

- Vi vil lage er et innholdsrikt og spennende bibliotek for folk i alle aldre, sier bibliotek- og kulturhussjef, Anne Torill Stensberg. Det blir dobbelt så store lokaler med nytt interiør som skal skape opplevelser. Vi vil lage Norges sprekeste og flotteste bydelsbibliotek!

Hent, lån og levér på Sølvberget

I perioden hvor Madla bibliotek er stengt, kan lånere levere , hente bestillinger og låne på Sølvberget.

Madla bibliotek har holdt til i lokaler hos AMFI Madla i 13 år

- Vi er veldig fornøyde med å være en del av senteret. Biblioteket er lett tilgjengelig, har gode åpningstider og høyt besøk, og vi ser fram til å fortsatt være en del av senteret og bydelen, sier bibliotek og kulturhussjefen.

Gir en unik bredde for senteret

- For AMFI Madla er det spennende å ha biblioteket som en del av vårt tilbud til våre kunder. Det gir senteret vårt en unik bredde. Et annerledes rom og en unik møteplass – noe som er mer og mer viktig i en stadig mer digitalisert verden», sier senterleder Anette Ø. Worum.

Madla bydel strekker seg fra Madlamark til Kvernevik. Her er det 20 barnehager, 8 grunnskoler og godt over 21 000 innbyggere. Det er kort vei til studentboliger, UIS og Madlaleiren.

- Det er med andre ord mange som kan glede seg til å få et nytt bibliotek i bydelen, sier Anne Torill Stensberg.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙