Hva leter du etter?
Mor og barn på besøk i biblioteket.

Program og aktiviteter for barn

Sølvberget har et variert programtilbud som passer for barn i ulike aldre.

En av våre mest populære programserier for barn er Søndagsbarn, som består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro. Tilbudet er gratis.

Jasdeep Singh Kalirai. Foto: Aslaug Gaundal

Helgen 28.-29. januar besøker Jasdeep Singh Kalirai Stavanger med sine fantastiske eventyrfortellinger. Du treffer ham på Barnas laurdagFinnøy bibliotek 28. januar kl. 12.00 og på Søndagsbarn 29. januar kl. 14.00.

Møt Kokosbananas – en helsprø liten oppfinner som er kjent for mange som lydbokserien hos NRK og Storytel. Forfatter Rolf Magne G. Andersen leser høyt og får hjelp fra barna til å lage lydeffekter. Velkommen til en skikkelig gøyal opplesning søndag 12. mars.

Utover våren blir det også mer dans, bøker og fortellinger, sang og musikk, teater, tegning, trylling, påskeverksted og eidverksted.

Sjekk fullstendig programoversikt.

Musikklek

Velkommen til åpent musikkverksted tre lørdager i løpet av våren. Her inviterer Kristine Helgeland Mosdøl, Elisabeth Barstad, Sture Mønnich, Tine Suman Hodne og Eddie Andresen fra Barnas kulturverksted, til en morsom blanding av konsert og musikkaktiviteter med stemme, kropp og instrument. Fra 0-6 år. Musikklek starter lørdag 28. januar.

Barnas cinematek

Se barnefilmer av høy kvalitet på kino en lørdag i måneden. Sølvberget cinematek viser kvalitetsfilmer for barn i høst og vårsemesteret. Programmet legges ut i god tid før første visning.

Billetter selger hos Odeon Kino Stavanger.

Lesestund

Alle barn mellom tre og seks år er hjertelig velkommen til hyggelig lesestund. Vi ønsker å dele gode leseopplevelser, leser fra bøkene som vi liker aller best og kanskje tar vi også en sang. Lesestunden foregår tirsdager kl. 11.00 og starter tirsdag 3. januar.

Pappatreff

Alle er opptatt av å gi barna en god start! Å lese høyt for barna er veldig bra for språkutvikling og forstålese. Annenhver fredag inviterer vi fedre i permisjon til et uformelt treff på biblioteket. Her får de møte andre fedre og informasjon om bibliotekets tilbud og bokanbefalinger fra våre formidlere. Tilbudet starter fredag 20. januar.

Vinterferie

I uke 9, 25. februar - 5. mars, samarbeider Sølvberget med MUST om et sammensatt programtilbud til barn. Med bibliotekskort kommer også barnefamiliene inn gratis på flere av museene. Program legges ut i god tid før ferien.

Barneprogram på øyene

Biblioteken på Finnøy og Rennesøy har eget tilbud til barn som Barnas laurdag på begge bibliotekene og Babysang på Finnøy. Sjekk kalender for programoversikt.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙