Hva leter du etter?
Ungdom danser på Silent disco i Skattkammeret på Sølvberget

Ungdomsfestival på Sølvberget i påsken

Fredag 31. mars til tirsdag 4. april inviteres ungdom mellom 13 og 20 år til festival på Sølvberget og alt er helt gratis!

Programmet er laget sammen med ungdom som var med på workshop i vinterferien, og flere av disse er også med som festivalcrew under selve festivalen. Nå gleder vi oss til å ønske ungdom mellom 13 og 20 år velkommen! Årets påskeferie blir ikke kjedelig for ungdom!

Noen av aktivitetene kan man melde seg på på forhånd for å sikre seg plass, men det aller meste er drop in, så da er det bare å komme, og det beste av alt er at alt er gratis!

Sjekk ut hele programmet her

Mange kjekke aktiviteter og workshops

Under hele festivalen blir det mange forskjellige workshops. Så liker du å danse, vil teste ut musikkproduksjon, prøve deg på slampoesi, låtskriving eller standup, så har du sjansen nå!

Det er også workshop i foto der du kan lære å ta proffe bilder med mobilen, mangaworkshop, workshop i vietnamesisk papirkunst og mye mer!

Vi har fått på plass flinke og kule folk som kan alt dette. Fredrik Brimsø med standup, Sakey på slampoesi, Emilie Eie fra AKKS med låtskriverworkshop, dansegruppa Matata og mange flere.

Vis dere frem på Open mic!

Lørdag 1. april kl. 19.00 er det Open Mic i Kjelleren på Sølvberget. Vi stiller med snacks, forsterkere, mikrofoner og fin lyd. Scenen er deres! Kanskje får vi høre noe fra workshopene og? Meld på deg selv, bandet eller dansegruppa og vis dere fram! Gi beskjed om det er utstyr eller ting dere trenger. Konferansier for kvelden er slampoet Sakey Lilledal-Sali.

Gratis mat under hele festivalen

Hver dag under festivalen er det gratis mat. Pizza, grøt, brødmat, tacosuppe og indisk mat er noe av det som står på menyen. Det blir også iskrembar, popcorn og snacks fredag ettermiddag.

Vil du lære å lage indisk mat eller tacosuppe? Det kan du! Lørdag kl. 14, kan du bli med å lage indisk mat og mandag kl. 15 kan du bli med å lage tacosuppe.

Morsomme konkurranser og turneringer med premier

Under festivalen er det en rekke morsomme turneringer og konkurranser der man kan vinne premier.

Fredag er det lynsjakkturnering. Mandag kveld avsluttes med bingo med premier. Og hvem klarer å bygge det beste og stødigste huset av spagetti og marshmallows? Bli også med på bordtennisturnering, Uno-turnering og FIFA-turnering. Det er selvsagt premier å hente her!

Lag russe-merch og russelåt

Enten du er russ i år eller neste år, eller året etter der igjen, så kan du lære å lage en russelåt sammen med Chris på tirsdagen. Vi åpner også verkstedet for russ på tirsdagen der man kan lage forskjellig russe-merch.

Mandagen er det også åpent verksted for alle på festivalen, og da kan man teste ut 3D print.

Chill, tegn og spill i Ungdomsrommet

Under hele festivalen er Ungdomsrommet i 3. etasje åpent for deg som bare vil slappe av og henge ut. Det er Playstation, bordtennis, brettspill, perler, bøker og tegne-og malesaker i Ungdomsrommet.

Vi gleder oss til festival! Velkommen!

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙