Hva leter du etter?
Sofie Birgitte Andersen ser i kamera foran en bokhylle med bøker.

Ny prosjektleder for NBBK

Sofie Birgitte Andersen blir ny prosjektleder for Nordisk barnebokkonferanse, som arrangeres for femte gang 6.- 8. februar 2023.

Andersen har det siste året vikariert for Maria Sannes Undheim, som vil fortsette som programansvarlig for Søndagsbarn og Bokmerke – Kapittel for barn og unge.

Til vanlig jobber Andersen som bibliotekar og med formidling for barn og ungdom på Sølvberget bibliotek og kulturhus.

- Jeg gleder meg veldig til å fortsette i jobben hvor jeg får bruke min kompetanse og ta den med inn i videreutvikling av konferansen, sier Sofie Birgitte Andersen.

Solid fagbakgrunn

Andersen har en bachelorgrad i engelsk språk og litteratur med breddefag i nordisk språk og litteratur i fra Universitet i Stavanger og University of York og et årsstudium i bibliotek og informasjonsvitenskap i fra OsloMet.

Hun har jobbet deltid på Sølvberget bibliotek og kulturhus siden lanseringen av det nye superbiblioteket i 2014. Etter endt utdanning i 2019 har Andersen vikariert på Sølvberget som formidler og bibliotekar, og i 2021 fikk hun fast stilling.

Det siste året har hun vikariert for Maria Sannes Undheim som programansvarlig for barn og ungdom og Bokmerke, og prosjektleder for NBBK.

- Jeg er veldig glad for den tilliten jeg har fått og gleder meg til å ta NBBK videre, sier den nye prosjektlederen.

Innspill

Har du ideer eller innspill til NBBK 2023? Ta gjerne kontakt med vår nye prosjektleder: Sofie Birgitte Andersen

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙